Affiliate.hu

2012.10.16 11:00

 

Egy hiánypótló oldal. Megérkezett a magyar adsense :)

Az első tapasztalatok.

Még nem túl sok hirdető van jelen a rendszerben, a lehetőségek is kicsit furcsák más rendszerekhez képest.

A médiatulajdonosi (ez a hirdetés megjelenítő) regisztráció után meg kell várnod amíg elfogadják a weboldaladat. Ez általában 24 óra, kivétel,ha nem éjszaka regisztrálsz:P

Belépve először is be kell állítanod az oldalad jellemzőit, majd bannerhelyeket kell hozzáadnod.

Javasolt először megnézni a hirdetőket, hogy kiket szeretnél megjeleníteni, és a hirdetési méreteikhez igazítani a bannerméretedet.

Sajnos túl sok bannerméret van a rendszerben, én ezt hátránynak érzem így első nekifutásra. Jó lenne standardizálni a méreteket. A részletes keresőben tudod megnézni, hogy az adott bannerméret melyik hirdetőknek van.

A bannerhelyek hozzáadása után kereshetsz a hirdetői kampányok között. Két módon van lehetőséged beilleszteni az oldaladhoz. vagy kiválasztod a csatlakozom linkkel, majd az adott hirdetést a befűzöm linkkel beilleszted az oldaladhoz, vagy rábízod magad az “affiliate brókerre”. Utóbbi esetben az összes, adott méretre illeszkedő banner megjelenik egy napig, aztán – elvileg – csak a legjobban teljesítő hirdetések maradnak. Az előző esetben viszont tudod szabályozni, hogy milyen arányban jelenjenek meg a kiválaszott hirdetések, amennyiben többet is befűzöl. Illetve megjelenési limitet is beállíthatsz ezekhez a hirdetésekhez.

Végül a kódot be kell illesztened az oldaladba. (A kódot a bannerhelyed elnevezésére kattintva bármikor le tudod kérni.)

Van regisztráció alapú, átkattintás alapú, értékesítés alapú hirdetés a rendszerben.

Jutalékfizetés: 10000 Ft-tól, számlára, vagy felhasználhatod hirdetőként az oldala(i)d népszerűsítésére a rendszerben.

Természetesen a https://affiliate.hu linken keresztül találod meg ezt a lehetőséget.

További segítség mail,vagy gyere vissza holnap:))